Eenvoudig je citytrip naar Londen boeken online

Op citytrip gaan is natuurlijk super leuk. Binnen een paar dagen ontdek je een nieuwe stad, en geniet je van alle hoogtepunten. Met een beetje zoekwerk kunnen die paar dagen vakantie ook nog eens lekker goedkoop zijn. Zo heb je dus eigenlijk geen excuus om niet af en toe een paar dagen weg te gaan. Maar wat nu als we je zeggen dat alles nog makkelijk (en vaak goedkoper) kan?

Goedkope citytrip londen boeken? Bekijk hier alle aanbiedingen

Om het plannen van een citytrip naar Londen binnen no time te doen, raden we je aan om deze online te boeken. Als je zelf een vlucht, een hotel, een transfer etc. moet uitzoeken en regelen, verlies je veel kostbare tijd. Deze tijd kun je beter gebruiken om te bedenken wat je allemaal wil zien in Londen, om een nieuwe outfit te kopen voor je citytrip, of om wat extra uren te werken om je reis te betalen.

Hoe werkt het online boeken van een citytrip naar Londen?

Ook wanneer je nog nooit een citytrip online hebt geboekt, is het erg simpel. Je hoeft alleen maar de stappen te volgen die de website je laat zien.

Om te beginnen ga je naar een gespecialiseerde website, zoals bijvoorbeeld Bebsy.be of TUI.be. Zoek hier naar een kant-en-klare citytrip naar Londen en vergelijk de verschillende opties. Afhankelijk van de datum die je invult is het mogelijk dat er andere reizen worden aangeboden. Omdat het hotel in de reis zit inbegrepen, kan de citytrip niet worden geboekt wanneer het hotel helemaal vol is. Maar geen paniek, ook last minute zijn er nog genoeg leuke reizen te vinden!

Bij de meeste citytrips op deze websites zijn de belangrijkste dingen inbegrepen, zoals het vervoer (vaak het vliegtuig) en het hotel. Extra bagage en de transfer zijn meestal optioneel. Hier betaal je dus alleen voor als je deze wil boeken. Besluit je deze erbij te nemen, dan kun je dat tijdens het boeken simpelweg aangeven, en alles wordt voor je geregeld.

Op de pagina van de reis zie je in welk hotel je zult overnachten, en in welke wijk deze zich bevindt. Het is natuurlijk wel zo fijn om een idee te hebben van waar je terecht komt. De prijzen variëren vaak wel veel tussen verschillende citytrips. Deze is namelijk afhankelijk van het aantal dagen, maar ook van de wijk en het hotel. Gelukkig zijn er ook genoeg budget citytrips naar Londen te vinden.

Waarom een citytrip online boeken?

Je hebt nu gezien hoe makkelijk het is om je citytrip naar Londen online te boeken. Je bespaart op deze manier veel tijd en moeite, en vaak ook nog eens heel wat geld. Ook kom je terecht in leuke wijken, vaak dichtbij bezienswaardigheden en het openbaar vervoer zoals de metro. Op deze manier kun je volop genieten van je (korte) reis, en hoef je bijvoorbeeld geen auto te huren om ergens te komen.

Leuke wijken om naartoe te gaan tijdens je citytrip in Londen

Op de sites die we eerder noemden zul je veel leuke reizen tegenkomen. Toch willen wij je wat extra tips meegeven qua leuke wijken. Je zult natuurlijk beginnen met de wijk waarin je hotel is, maar met de metro en de mooie rode bussen ben je binnen no time aan de andere kant van de stad.

Ga bijvoorbeeld een halve dag naar de hippe wijk Camden. Dit is dé plek om leuke cadeaus te scoren, en om lekker te eten. Ook zul je hier kleding kunnen kopen die je in België niet zo makkelijk kunt vinden.

In Notting Hill kun je heerlijk over de plaatselijke markt(en) struinen, de Portobello Road Market. Vergeet niet om ook naar de gebouwen achter de kraampjes te kijken, deze zijn erg mooi en origineel!

Ook Covent Garden is een echte aanrader. Hier geniet je van de handgemaakte producten op de markt, en het lekkere eten.

Natuurlijk is er nog veel meer te zien, zoals de Big Ben, de mooie bruggen, de rivier, diverse musea… Kijk dus bij het boeken van je citytrip goed naar de wijk waar je zult overnachten, en of het in de buurt is van de dingen die je absoluut wil zien of bezoeken tijdens je reis. Blijf je langer dan 2 of 3 dagen in de stad, dan kun je je lijstje met dingen die je wilt zien verlengen.

Om zonder al te veel zoekwerk op citytrip te gaan naar het geweldige Londen, raden we je aan om het aanbod van Bebsy.be en TUI.be te bekijken. Je kunt hier snel een citytrip vinden die precies bij jouw wensen past.

Shares