Uitgaan en Nachtleven

Tijdens een trip naar Londen moet je het uitgaan hier zeker hebben meegemaakt. De discotheken van Londen behoren tot de drukst bezochte van de hele wereld. Je vindt er talloze clubs en uitgaansgelegenheden die tot in de vroege uurtjes zijn geopend. Voor jou is het handig om te weten waar je het beste kunt zijn voor de leukste clubs en uitgaansgelegenheden. Op deze pagina geven we je meer tips en informatie.

Goedkope citytrip londen boeken? Bekijk hier alle aanbiedingen

Tips over het uitgaan in Londen

Het nachtleven in Londen is niet hetzelfde als in Nederland. Ga je naar populairdere clubs dan vind je hier vaak een dresscode. Dat houdt in dat het kan dat je geweigerd wordt als je aankomt met jeans en sneakers. Vooral wanneer het erg druk is gebeurd het sneller dat er mensen worden geweigerd bij de entree. Bij drukte kan het zelfs gebeuren dat er alleen maar vaste klanten worden toegelaten.

Soho is het uitgaansgedeelte in Londen waar je de meeste clubs tegenkomt. Er is hier op iedere dag van de week en ieder uur van de dag wat te beleven. Zeker op de zaterdag avond is hier van alles te beleven en is dit gebied bomvol met jongeren die klaar zijn voor een nacht van feesten. In dit gebied zijn veel van de meest bekende discotheken van Londen te vinden. Een van deze discotheken is Ministry of Sound. Dit is een van de bekendste clubs van het nachtleven in Londen. Hier zijn 4 zalen te vinden met ieder eigen dj’s over de hele wereld. Er wordt voornamelijk House muziek gedraaid.

De beste discotheken tijdens het nachtleven

Daarnaast is Fabric een perfecte club in Londen om uit te gaan. Dit is de populairste club van Londen. Veel mensen bezoeken deze discotheek speciaal voor de muziek. Er wordt hier voornamelijk house, dubstep en trance gedraaid.

Er wordt gezegd dat Club Matter een van de mooiste clubs van Londen is. Dit is een vernieuwde club. Er is 3 jaar gepland en ontworpen aan de bouw van Club Matter. Er wordt gewerkt met een geheel nieuw 3d soundsysteem. Maddox Club is een exclusieve discotheek in Londen, maar kent wel een hoge prijsklasse wanneer je wilt uitgaan in Londen.

Er zijn nog een aantal leuke discotheken in Londen die zeker een bezoekje waard zijn. Pacha Londen is een van de bekendste clubs ter wereld, Corsica Studios is al 2 maal uitgeroepen tot de beste club van Londen en Plastic People staat bekend om de ondergrondse feesten.

[wp_ad_camp_1]

Shares